Din kurv
Translation missing: da.general.icons.close_alt Icon

Baby aftryk

Dekorer selv keramik baby aftryk

Vil du gerne have foreviget din guldklumps fod eller hånd, kan det gøres så smukt på dekorer selv keramikken. Vi har et bredt udvalg af skønne lertøjs emner og et væld af smukke glasure. Der er intet giftigt i glasurene og vi hjælper gerne.

Har du også lyst, at dekorere dit helt personlige keramik, så kom ind til os i vores hyggelige og kreative univers.

Her kan vi garantere, at pulsen kommer ned på laveste blus og du svæver ind i ren hygge og nærvær i et par timer (bordet er dit/jeres i 2 timer)

Introduktion Du får en grundig instruktion om materialerne, glasure og mange forskellige spændende teknikker.

Vælg og mal Vælg de/det stykker keramik du ønsker at dekorerer, som passer ind i dit hjem eller til den perfekte gave til en du holder af. Find de farver du allerbedst kan lide i vores farvebar. Nu er du klar til at dekorerer løs.

Vi er altid klar til at hjælpe, hvis der er brug for det. Glasering og brænding Når dit personlige og smukke keramik er færdig dekoreret, overlader du det trygt til os og vi glaserer det med en transparent glasur (så det kan bruges til fødevarer og gå i opvaskemaskinen) og brænder dit smukke værk.

Kom og hent. Du vil modtage en sms når dit keramik er klar til afhentning i butikken. 7 til 14 dage efter dit hyggelige besøg er dit keramik færdigbrændt.

 

Priserne er inklusiv alt, dvs. 2 timers hygge hos os, alle materialer,
underglasure, glasering og brænding er med i prisen på det enkelte emne.
Priserne spænder vidt, fra 99,- kr. og op til 795,- kr.
Se vores store udvalg i butikken.
Dekorer keramik er for alle aldre, Ingen erfaring er nødvendig. Undervejs er der mulighed for at købe kolde og varme drikke samt sødt og salt i vores cafe.Vi glæder os til at få besøg af dig.

Workshoppene Åbent dekorer keramik værksted foregår i butikkens åbningstid fra:

Tirsdag til fredag 10 til 17

Lørdag 9,30 til 14

Alle torsdage i lige uger til 20