Din kurv
Translation missing: da.general.icons.close_alt Icon

Om Sabbie

Velkommen hos SABBIE.dk 


Accessories til dig og dit hjem, et univers af ren nydelse og fordybelse, hvor du kan udleve din kreativitet.

SABBIE er dansk design lavet med kærlighed og omhu.
Vi designer accessories til dig og dit hjem der forener enkelhed og funktionalitet i et æstetisk udtryk i høj kvalitet. 
Sabbie Nimand Manly der står bag brandet, har en faglig baggrund som Grafisk Designer, keramisk formgiver og Visual Merchandiser. Hun har arbejdet inden for interiør og design branchen i mere end 25 år. Bla. for firmaer, som H&M, Villa Collection og kunstneren Dorte Friis. 

Alle Sabbies design er håndlavede. Sabbie har rødder i Hjørring, hvor hun grundlage sin første interiørbutik i 1999. I 2015 startede hun webshoppen SABBIE med salg af håndlavede porcelænssmykker, dette var startskudet til den fysiske butik, SABBIE der åbnede dørene i 2021.
SABBIE er et kreativt univers, hvor du kan se alle SABBIES designs i keramik og selv udfolde dine kreativitet ved, at dekorere på keramik og lave keramik fra bunden og forme de skønneste ting i ler.

Et par ord fra Sabbie
Jeg bestræber mig på, at skabe et helt unikt univers fyldt med spændende eventyrlige oplevelser.
Alle mine designs kommer direkte fra hjertet, de er baseret på mit eget liv. Jeg holder mig til en designfilosofi ”at gøre det der føles rigtigt i min mave”, så er jeg overbevist om, at mine designs har en chance for at føles rigtig for andre.
Jeg er yderst dedikeret til alt håndlavet produktion, alle mine designs, er lavet manuelt fra start til slut. Jeg elsker processen fra en klump ler eller en streg på keramikken, der til sidst har formet sig til en smuk og brugbar ting og en nydelse for øjet.
 
- Sabbie Nimand Manly