Din kurv
translation missing: da.general.icons.close_alt Icon

Om Sabbie

Velkommen hos SABBIE.dk 
accessories til dig og dit hjem.

SABBIE er dansk design lavet med kærlighed og omhu.

Vi designer accessories til dig og dit hjem der forener enkelhed og funktionalitet i et æstetisk udtryk i høj kvalitet. 

Sabbie er en Dansk kunstner. Hendes håndlavede porcelænarbejde er anerkendt for sin slående kombination af moderne teksturer, mønstre og former inspireret af havets flora og naturens fantastiske måde at skabe former på. 

Sabbie der står bag brandet, har en faglig baggrund som Grafisk Designer, keramisk formgiver og Visual Merchandiser. Hun har arbejdet inden for interiør og design branchen i mere end 20 år. Bla. For firmaer som H&M og Villa Collection. Sabbie har sin helt egen streg og form sprog, med et særlig grafisk tvist. Der gør hvert eneste design moderne. Alle Sabbies design er håndlavede, illustrationer er lavet efter et håndtegnet motiv udført med blæk og efterbehandlet digitalt. Sabbie har rødder i Danmark, hvor hun grundlage en interiør butik i 1999. Beslutningen om at starte design virksomhed udspringer i hendes store behov og kærlighed til at skabe.

Et par ord fra Sabbie

Jeg bestræber mig på at skabe et helt unikt univers fyldt med spændende eventyrlige oplevelser.

Alle mine designs kommer direkte fra hjertet, de er baseret på mit eget liv. De første designs blev lavet fordi jeg ikke kunne finde det rette, rene, grafiske udtryk  jeg ønskede til mit eget hjem. Nu er min tanke at denne specifikke grafiske stil jeg ønsker, er der måske også andre der vil have. Jeg holder mig til en designfilosofi ”at gøre det der føles rigtigt i min mave”, så er jeg overbevist om at mine designs har en chance for at føles rigtigt for andre.

Jeg er yderst dedikeret til alt håndlavet produktion, alle mine varer er lavet manuelt fra start til slut. Jeg elsker processen fra en klump ler eller en streg på papiret der til sidst har formet sig til en smuk skulpturel nydelse for øjet.

 

- Sabbie Nimand Manly